Hoe kan ik leden verwijderen uit Skype Manager™?

Leden kunnen Skype Manager op elk moment verlaten. U kunt ze uit Skype Manager verwijderen, maar ze houden hun account.

Meer informatie over het vrijgeven in plaats van het verwijderen van accounts.

Leden uit Skype Manager verwijderen:

1. Meld u aan bij Skype Manager.
  2. Klik op de werkbalk op Leden om de pagina Alle leden weer te geven.
  3. Schakel het vakje in voor elk lid dat u wilt verwijderen. Als u een lid selecteert, wordt de optie voor het verwijderen van leden uit Skype Manager automatisch weergegeven.

4. Klik in het venster dat wordt geopend op Leden verwijderen.
  • Als u een persoonlijk account verwijdert, wordt dit alleen uit Skype Manager verwijderd. Eventueel Skypetegoed dat aan het account is toegewezen, blijft behouden. Abonnementen of spraakberichten die aan het account zijn toegewezen, worden op de vervaldatum geannuleerd.

Ga voor meer informatie over Skype Manager naar de pagina Handleidingen van de ondersteuningssite voor Skype. Hier vindt u zelfstudievideo's, gebruikershandleidingen en de handleiding Aan de slag.