Hoe verwijder ik leden uit mijn Skype Manager™?

Terug naar zoekresultaten

Leden kunnen de Skype Manager-groep op elk moment verlaten. Je kunt hen verwijderen uit je Skype Manager, maar ze behouden hun account.

Meer informatie over het vrijgeven van accounts in plaats van ze te verwijderen

Leden uit je Skype Manager verwijderen:

1. Meld je aan bij Skype Manager.
    2. Klik op Leden in je Skype Manager-dashboard.
    3. Schakel het selectievakje in naast elk lid dat je wilt verwijderen. Wanneer je een lid selecteert, wordt de optie voor het verwijderen van leden uit je Skype Manager automatisch weergegeven.
    4. Klik op Leden verwijderen in het venster dat verschijnt.

• Als een account wordt verwijderd, wordt dit alleen uit je Skype Manager verwijderd. Eventueel aan het betreffende account toegewezen Skype-tegoed blijft behouden.