Hoe verwijder ik leden uit mijn Skype Manager™?

Terug naar zoekresultaten

Leden kunnen de Skype Manager-groep op elk moment verlaten. U kunt hen verwijderen uit uw Skype Manager, maar ze behouden hun account.

Meer informatie over het vrijgeven van accounts in plaats van ze te verwijderen.

Om leden uit uw Skype Manager te verwijderen:

1. Meld u aan bij Skype Manager.
    2. Klik op Leden via uw Skype Manager-dashboard.
    3. Kruis het vakje aan naast elk lid dat u wilt verwijderen. Wanneer u een lid selecteert, wordt de optie voor het verwijderen van leden uit uw Skype Manager automatisch weergegeven.
    4. Klik op Leden verwijderen in het venster dat verschijnt.

• Als een account wordt verwijderd, wordt deze alleen verwijderd uit uw Skype Manager. Eventueel aan de betreffende account toegewezen Skype-tegoed blijft behouden. Eventuele abonnementen of Spraakberichten die aan de account zijn toegewezen, worden geannuleerd wanneer de vervaldag wordt bereikt.