Hoe kan ik uitnodigingen om deel te nemen aan mijn Skype Manager™ opnieuw sturen of verwijderen?

Een eerder verzonden uitnodiging in Skype Manager opnieuw sturen of verwijderen:

1. Meld u aan bij Skype Manager.
  2. Klik op Leden op de werkbalk.
  3. Klik in het menu Leden aan de linkerkant op Uitnodigingen beheren. Er wordt een lijst weergegeven met alle uitnodigingen die u hebt verzonden.
  4. Selecteer de uitnodigingen die u opnieuw wilt sturen of die u wilt verwijderen en klik op Opnieuw verzenden of Uitnodigingen verwijderen.

Voor meer informatie over Skype Manager vindt u de handleiding Aan de slag, een gebruikershandleiding en verschillende zelfstudievideo's op de pagina Handleidingen van de ondersteuningssite voor Skype.