Hoe stuur ik uitnodigingen om deel te nemen aan mijn Skype Manager™ opnieuw en hoe verwijder ik ze?

Terug naar zoekresultaten

Om een uitnodiging die al in Skype Manager is verzonden opnieuw te verzenden of te verwijderen:

1. Meld u aan bij Skype Manager.
    2. Klik op Leden via uw Skype Manager-dashboard.
    3. Klik in het menu Leden aan de linkerkant op Vertrekkende leden. U ziet een lijst met alle uitnodigingen die u hebt verzonden.
    4. Kruis het vakje aan naast de persoon in de lijst die u opnieuw een uitnodiging wilt verzenden of wiens uitnodiging u wilt verwijderen en klik op Opnieuw verzenden of Uitnodigingen verwijderen.