Kan ik met Skype Manager ™ het Skype-gebruik van leden controleren?

Terug naar zoekresultaten

Ja. Het Gebruiksrapport in Skype Manager biedt een gedetailleerd overzicht van het Skype-gebruik van alle leden. Het overzicht toont informatie over gesprekken en sms'jes (tijd, datum, duur en gekozen nummer) en bijzonderheden over aankopen en downloads.

Houd rekening met het volgende:

• Leden met persoonlijke accounts moeten toestemming geven aan beheerders om informatie over hun Skype-gebruik te bekijken, en ze kunnen deze toestemming op elk gewenst moment intrekken. Als ze geen toestemming hebben gekregen, kunnen beheerders alleen het saldo van het huidige Skypetegoed zien.

Gedetailleerde activiteitenrapporten van de accounts van leden weergeven:

1. Meld u aan bij Skype Manager en ga naar de sectie Rapporten.
    2. Klik in het tabblad Gebruik op Ik wil toegang tot de rapporten. (U kunt op elk gewenst moment toegang tot deze gegevens blokkeren door de instellingen op deze pagina te wijzigen.)
    3. Voer de naam van het lid in van wie u een gedetailleerde activiteitenrapport wilt weergeven.
    4. Er wordt een rapport weergegeven met het gebruikte Skypetegoed van het lid in de opgegeven maand.

Het rapport bevat informatie over elke keer dat het lid Skypetegoed gebruikte, wanneer en waarvoor, het tarief per gespreksminuut, de gespreksduur en de kosten.

Houd er rekening mee dat u bij het bekijken en controleren van persoonlijke gegevens en verkeersgegevens moet voldoen aan de lokale privacywetten in vele rechtsgebieden. Zorg ervoor dat u kennis hebt van de geldende wetgeving voor de locatie en het voorgestelde gebruik.

Voor meer uitgebreide hulp en informatie over Skype Manager is er een Snelstartgids, een Gebruikersgids en verschillende zelfstudievideo's beschikbaar op de Ondersteuningspagina van Skype.