Hoe koop ik Skype-tegoed?

1. Meld u aan bij uw account en klik op Tegoed kopen.
      Als u al eens eerder Skype-tegoed hebt gekocht, klikt u op Skype-tegoed toevoegen onder uw profielafbeelding.
    2. Selecteer het bedrag dat u wilt kopen en klik op Doorgaan.
    3. Selecteer uw factuurland en een betaalwijze in de vervolgkeuzelijsten.

Als u al eerder voor Skype-producten hebt betaald en de betaalmethode hebt opgeslagen:
      U wordt omgeleid naar uw opgeslagen betaalwijzen, waar u er één kunt selecteren of een nieuwe kunt invoeren.

Als u voor het eerst een Skype-product aanschaft:
      Voer uw factuurgegevens in en ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden van Skype.
    4. Selecteer Nu betalen en volg de instructies om de betaling af te ronden.

Uw Skype-tegoed verschijnt als een afgeleverde bestelling in uw account, en u ziet het bedrag weergegeven in Skype. U kunt nu mobiele en vaste telefoons bellen; de prijs van elk gesprek wordt afgetrokken van uw saldo.