Hoe koop ik Skype-tegoed?

Terug naar zoekresultaten

Er zijn twee manieren om Skype-tegoed aan te schaffen: in de Skype-app en op internet.

Skype-tegoed kopen in de Skype-app

1. Open Skype op uw apparaat.
    2. Selecteer uw profielafbeelding.
    3. Selecteer Skype to Phone.
    4. Selecteer de knop Doorgaan in het vak Skype-tegoed.
    5. De aankoop van Skype-tegoed voltooien:
      • In Windows, Mac, Linux en Android selecteert u Nu betalen*.
      • Volg de aanwijzingen voor het voltooien van uw aankoop via de App Store op iPhone en iPad.

Skype-tegoed kopen op het web

1. Meld u aan bij uw account.
    2. Onder uw profielafbeelding ziet u een van de twee knoppen:
      • Als u nieuw bent bij Skype-tegoed, selecteert u Tegoed ontdekken onder uw profielfoto.
      • Als u al eens eerder Skype-tegoed hebt gekocht, klikt u op Skype-tegoed toevoegen onder uw profielafbeelding.
        Opmerking: als u een iPhone of iPad gebruikt en de optie Tegoed ontdekken of Skype-tegoed toevoegen niet hebt, moet u mogelijk de geschiedenis en cookies op uw apparaat wissen en opnieuw inloggen.
    3. Selecteer krediet toevoegen aan uw account.
    4. Selecteer Doorgaan naast de hoeveelheid Skype-tegoed die u wilt kopen.
    5. Selecteer als u Automatisch-opladen wilt inschakelen voor uw account.
    6. Selecteer uw factuurland in de vervolgkeuzelijst.
    7. Kies uw betalingswijze:
      • Als u al eerder voor Skype-producten hebt betaald en de betaalmethode hebt opgeslagen:
        Kies een van de opgeslagen betaalmethoden of selecteer Een nieuwe betalingsmethode gebruiken</c2> om een nieuwe methode toe te voegen.
      • Als u voor het eerst een Skype-product aanschaft:
        U wordt gevraagd om een nieuwe betalingsmethode toe te voegen. Kies uw betalingswijze en voer uw gegevens in.
    8. Selecteer Nu betalen* en volg de instructies om de betaling af te ronden.

Uw Skype-tegoed verschijnt als een afgeleverde bestelling in uw account, en u ziet het bedrag weergegeven in Skype. U kunt nu mobiele en vaste telefoons bellen; de prijs van elk gesprek wordt afgetrokken van uw saldo.

*Door Nu betalente selecteren, gaat u akkoord met de Skype-gebruiksrechtovereenkomst.