Waar kan ik Skypetegoed voor gebruiken?

Skypetegoed is een erg handige en gemakkelijke manier om te betalen voor functies en diensten van Skype die niet gratis zijn. U kunt het gebruiken voor het bellen naar mobiele en vaste lijnen en het versturen van sms-berichten tegen de lage tarieven van Skype.

Wanneer uw Skypetegoed op is, kunt u gemakkelijk wat meer kopen als u het nodig hebt. U zit nergens aan vast.

U kunt uw Skypetegoed ook gebruiken om andere Skype-producten te kopen, zoals abonnementen en Skype-nummers.* U kunt uw Skypetegoed zelfs gebruiken om verbinding te maken met internet via Skype WiFi bij beschikbare openbare WiFi-hotspots over de hele wereld.

Opmerking: Skypetegoed kan niet worden gebruikt voor het kopen van Skype-producten in Japan.

Het kopen van een abonnement of een Skype-nummer met uw Skypetegoed is heel gemakkelijk. U begint gewoon het aankoopproces van een abonnement of Skype-nummer en volgt de instructies. Wanneer u een betaalwijze moet kiezen, selecteert u het Skypetegoed-pictogram Het Skypetegoed-pictogram.. Rond de aankoop af en het totaalbedrag wordt van uw Skypetegoed afgeschreven.

Skypetegoed kopen.

* Helaas kunt u uw Skypetegoed niet gebruiken om een Skype-nummer te kopen in Japan.