Waar kan ik Skypetegoed voor gebruiken?

Skype-tegoed is een erg handige en gemakkelijke manier om te betalen voor functies van Skype die niet gratis zijn. U kunt het gebruiken voor het bellen naar mobiele en vaste lijnen en het versturen van sms-berichten tegen de lage tarieven van Skype.

Wanneer uw Skypetegoed op is, kunt u gemakkelijk wat meer kopen als u het nodig hebt. U zit nergens aan vast.

U kunt uw Skype-tegoed ook gebruiken om andere functies van Skype te kopen die niet gratis zijn zoals abonnementen en Skype-nummers.* U begint gewoon het aankoopproces van een abonnement of Skype-nummer en volgt de instructies. Wanneer u een betaalwijze moet kiezen, selecteert u het pictogram Skype tegoed Het pictogram Skype-tegoed. Rond de aankoop af en het totaalbedrag wordt van uw Skypetegoed afgeschreven.

Skype-tegoed kopen.

* Helaas kunt u uw Skype-tegoed niet gebruiken om Skype-producten te kopen in Japan.