Hoe kan ik er zeker van zijn dat het installatiebestand dat ik download van Skype is?

Download het installatiebestand van Skype alleen van de Skype-website. Download Skype-installatiebestanden nergens anders vandaan.

Als u een installatiebestand hebt gedownload, maar u weet niet zeker of het afkomstig is van Skype, raden we u aan het bestand nog eens te downloaden, maar nu vanaf de Skype-website.

Als u wilt dubbelchecken dat het gedownloade bestand van Skype is, kunt u de digitale handtekening van het installatiebestand controleren.

1. Open Windows Verkenner en ga naar de map waarin u het bestand hebt gedownload.
    2. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer Eigenschappen.
    3. Op het tabblad Digitale handtekeningen controleert u of Skype Technologies SA wordt vermeld.

4. Als Skype Technologies SA NIET wordt vermeld, raden we u aan het installatiebestand nog eens te downloaden, maar nu vanaf de Skype-website.
    5. Voor meer informatie over de handtekening selecteert u de Skype Technologies SA-handtekening en klikt u op Details.