Wat is Skype?

Terug naar zoekresultaten

Skype is software waarmee u overal ter wereld kunt bellen. Miljoenen individuen en bedrijven gebruiken Skype voor gratis video- en spraakgesprekken, zowel één-op-één-gesprekken als groepsgesprekken, om te chatten en om bestanden te delen met andere mensen die ook Skype gebruiken. U kunt Skype gebruiken op de manier die het beste bij u past: op uw mobiele telefoon, computer of tablet.

U kunt Skype gratis downloaden en het is eenvoudig in gebruik.

Tegen een kleine vergoeding hebt u nog meer mogelijkheden, zoals vaste of mobiele nummers bellen en sms-berichten verzenden. U kunt betalen voor wat u gebruikt of een abonnement kopen, wat u maar wilt. Bedrijven kunnen Skype gebruiken als het telefoonsysteem voor alle werknemers, partners en klanten.

Probeer Skype vandaag nog en begin met het toevoegen van vrienden, familie en collega's. U zult ze snel kunnen vinden, want honderden miljoenen mensen gebruiken Skype al voor bellen, chatten en sms'en.