Kan ik bepalen wie mij video-oproepen kunnen sturen in Skype voor Windows-bureaublad?

Dit artikel is ook beschikbaar voor:

U kunt bepalen wie u video-oproepen kunnen sturen. Dit werkt als volgt:

1. Meld u aan bij Skype.
  2. Klik in de menubalk op Extra > Opties...
  3. Selecteer bij Algemeen de optie Video-instellingen.

4. Kies voor het automatisch ontvangen van video-oproepen van en schermdeling met:
    • Iedereen, ook als deze personen niet in uw lijst met contactpersonen staan.
    • Alleen personen in uw lijst met contactpersonen.
    • Niemand.
  5. Kies indien nodig wie mogen zien dat u video hebt:
    • Alleen personen in uw lijst met contactpersonen. Uw contactpersonen kunnen video-oproepen naar u verzenden.
    • Niemand. U kunt van niemand video-oproepen ontvangen.
  6. Klik op Opslaan.