Hoe betaal ik met een eenmalige bankoverschrijving?

Betalen met een eenmalige bankoverschrijving betekent dat u de betaling voor een Skype-product voltooit bij uw eigen bank (in persoon, per post, telefonisch of online). De volgende vragen en antwoorden geven informatie over het instellen en voltooien van een eenmalige bankoverschrijving.

Als er een probleem met uw overschrijving is, kunnen deze tips u helpen.

Hoe stel ik een eenmalige overschrijving in?

Het instellen van een eenmalige bankoverschrijving om Skype-producten te kopen is niet moeilijk:

1. Meld u aan bij uw Skype-account.
  2. Selecteer het Skype-product dat u wilt kopen.
  3. A) Als u eerder al een Skype-product met een andere betaalwijze hebt gekocht:

Als u eerder al een Skype-product hebt gekocht met een andere betaalwijze, moet u dit veranderen in een eenmalige bankoverschrijving. Klik op Wijzigen onder de sectie Betaal met aan de rechterkant van het scherm. Selecteer Eenmalige overschrijving in de vervolgkeuzelijst Alternatieve betaalwijzen en klik op Volgende.

B) Als u nu voor het eerst een Skype-product koopt:

Geef uw betaalgegevens, inclusief naam en adres. Als uw gegevens al vooraf zijn ingevuld, controleert u of alles nog klopt.

Wilt u uw factuuradres wijzigen? Meer informatie.

Selecteer Eenmalige overschrijving in de vervolgkeuzelijst Alternatieve betaalwijzen en klik op Volgende.

U selecteert de knop Volgende nadat u de opties Eenmalige overschrijving in de vervolgkeuzelijst met betaalwijzen hebt gekozen.

1. Klik op Volgende. De instructies voor het voltooien van uw overschrijving worden weergegeven.

De instructies voor het voltooien van de bankoverschrijving.

Deze instructies worden ook per e-mail naar u verzonden. Klik op Afdrukken om de instructies af te drukken als hulp bij het voltooien van de betaling.
  2. Voltooi de betaling bij de bank (persoonlijk, per post, telefonisch of online) volgens de instructies. De betaling wordt meestal binnen 3 tot 7 werkdagen verwerkt, afhankelijk van het banksysteem en het land.

Belangrijk: zorg dat u uw unieke betalingsreferentie invult als u de betaling op de bank voltooit, want Skype gebruikt dit nummer om te vergelijken met uw bestelling.

Meer informatie over het kopen van Skypetegoed.

Welke informatie moet ik invoeren om mijn bankoverschrijving te voltooien?

De instructies voor de betaling worden weergegeven wanneer u uw bestelling bevestigt. U hebt de volgende informatie nodig voor het voltooien van de overschrijving:

• het bedrag dat u wilt betalen;
  • de bankgegevens van onze betalingsverwerker;
  • uw unieke betalingsreferentie.

Let op: de betalingsreferentie is verplicht. Zonder dit nummer kan Skype uw bestelling niet voltooien.

Deze instructies worden ook verzonden naar uw primaire e-mailadres. Als u deze e-mail niet ontvangt, moet u controleren of het primaire e-mailadres correct is ingevoerd in uw Skype-profiel, een nieuwe bestelling plaatsen en deze laatste bestelling betalen in plaats van de eerste bestelling.

Wat gebeurt er als ik mijn overschrijving niet betaal?

Helemaal niets. Uw bestelling blijft in behandeling. Er wordt geen geld overgemaakt vanaf uw bankrekening en uw accountstatus wordt hier niet door beïnvloed.