Wat is Auto-opladen en hoe werkt het?

Met Auto-opladen wordt uw tegoed voor Skype of Skype Manager automatisch aangevuld als het onder een bepaald bedrag komt.

Doe het volgende om Auto-opladen te gaan gebruiken:

Op Skype: Gebruik deze koppeling vanaf een willekeurig platform of apparaat om toegang te krijgen tot uw instellingen voor Auto-opladen. U wordt mogelijk gevraagd om u aan te melden. Selecteer Skype-tegoed kopen, selecteer het bedrag dat u wilt toevoegen en schakel Auto-opladen inschakelen als mijn tegoed op dreigt te raken in. Selecteer Ga verder en voer uw betalingsinformatie in.

Op Skype Manager: Gebruik deze koppeling vanaf een willekeurig platform of apparaat om u aan te melden. Selecteer Skype-tegoed kopen, selecteer het bedrag dat u wilt toevoegen en schakel Bespaar voortaan tijd met Auto-opladen in. Selecteer Ga verder en voer uw betalingsinformatie in.

Op Skype: Gebruik deze koppeling vanaf een willekeurig platform of apparaat om toegang te krijgen tot uw instellingen voor Auto-opladen. U wordt mogelijk gevraagd om u aan te melden. Selecteer Uitschakelen om Auto-opladen uit te schakelen en selecteer Inschakelen om het opnieuw te gaan gebruiken.

Op Skype Manager: Gebruik deze koppeling vanaf een willekeurig platform of apparaat om u aan te melden. Selecteer onder Accountdetails naast Auto-opladen het selectievakje Aan om uw instellingen voor Auto-opladen in of uit te schakelen.

Auto-opladen is beschikbaar met PayPal, Skrill (Moneybookers) of creditcardbetalingen. Let erop dat wanneer u Skype Manager gebruikt en u uw bedrijf niet hebt geverifieerd, deze betaalmethoden mogelijk niet beschikbaar zijn voor u.