Wat is Auto-Opladen in Skype Manager ™ en hoe werkt het?

Auto-Opladen is het toevoegen van Skypetegoed aan uw saldo als dit lager wordt dan een bepaald bedrag. U kunt Auto-Opladen bijvoorbeeld instellen om €200 extra Skypetegoed aan te schaffen als het saldo lager is dan €25.

Auto-Opladen is beschikbaar met PayPal, Skrill (Moneybookers) of creditcardbetalingen. Let wel op dat deze betaalwijzen niet beschikbaar zijn voor u als u uw bedrijf niet hebt geverifieerd.

Wanneer u Skypetegoed koopt met PayPal, Skrill of een creditcard, ziet u de optie Auto-Opladen.

Markeer gewoon het selectievakje als u Auto-Opladen wilt inschakelen. U kunt Auto-Opladen op elk gewenst moment weer annuleren.

Instellingen voor Auto-Opladen wijzigen

Als u Auto-Opladen hebt ingeschakeld, kunt u het bedrag aanpassen dat wordt toegevoegd en het saldo waarbij dit wordt toegevoegd (het activeringssaldo):

1. Meld u aan bij Skype Manager.
  2. Klik in de rechterbovenhoek van uw Skype Manager op Accountgegevens.
  3. Klik op Betaalinstellingen.

4. Klik ergens in de rij op Aanvulbedrag.

5. Voer het bedrag in dat u wilt toevoegen wanneer het activeringssaldo is bereikt en klik op Instellingen opslaan.
  6. Klik ergens in de rij op Activeringssaldo.

7. Voer het bedrag van het activeringssaldo in en klik op Instellingen opslaan.

Auto-Opladen uitschakelen

1. Meld u aan bij Skype Manager.
  2. Klik in de rechterbovenhoek van uw Skype Manager op Accountgegevens.
  3. Klik op Betaalinstellingen.
  4. Klik op .

Voor meer informatie over Skype Manager is er een Snelstartgids, een Gebruikersgids en verschillende zelfstudievideo's beschikbaar op de Ondersteuningspagina's van Skype.