Probleemoplossen met spraakberichten

Weet u niet zeker hoe u voicemail moet instellen? Raadpleeg deze handige gids.

Als u problemen ondervindt met spraakberichten dan kunt u het volgende controleren.

U moet zich aanmelden bij uw account en in de functiesectie Beheren Doorschakelen selecteren. Controleer of de status is Ingeschakeld. Zo niet, selecteer dan de knop om het in te schakelen.

Probeer u vervolgens van Skype af te melden en weer opnieuw aan te melden: klik in de menubalk op Skype > Afmelden (Bestand > Afmelden op een Mac) en meld u dan weer aan. Spraakberichten zouden nu moeten zijn ingeschakeld.

Zodra u naar een spraakbericht hebt geluisterd, wordt het van onze servers overgedragen en lokaal* op uw computer opgeslagen. Daardoor kunt u de berichten niet beluisteren als u zich op een andere computer bij Skype aanmeldt.

*Berichten worden lokaal als .DAT-bestanden in de volgende locaties opgeslagen:

Skype voor Windows-bureaublad:
    C:/Documenten en Instellingen/gebruikersnaam/Toepassingsgegevens/SkypeName/voicemail.

Skype voor Mac OS X:
    Bibliotheek > Toepassingsondersteuning > Skype > Skype_username > Voicemail.

Voicemails die nog niet zijn beluisterd worden op onze servers opgeslagen en na 60 dagen verwijderd.

Aangepaste uitgaande spraakberichten worden niet meer ondersteund. In plaats daarvan gebruikt Skype het standaardbericht voor uw app-taal.

Wij hebben uw uitgaande voicemailberichten verwijderd omdat aangepaste begroetingen niet meer worden ondersteund. In plaats daarvan gebruikt Skype het standaardbericht voor uw app-taal.