Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn mobiele telefoonnummer wordt weergegeven bij het verzenden van sms-berichten via Skype?

Wanneer u een sms-bericht verzendt via Skype, ziet de ontvanger de eerste 11 tekens van uw Skype-naam. Als uw Skype-naam bijvoorbeeld ditismijnskypenaam is, ziet de ontvanger ditismijnsky. De ontvanger kan uw sms-bericht niet beantwoorden.

U kunt uw nummerweergave echter wijzigen, zodat uw mobiele nummer wordt weergegeven. Hierdoor kan de ontvanger uw sms-bericht beantwoorden en ontvangt u het antwoord op uw mobiele telefoon (niet via Skype).

Als u de nummerweergave wilt wijzigen, moet u uw mobiele telefoonnummer in Skype controleren.

Als uw mobiele nummer in Skype voor Windows Desktop wilt controleren, gaat u naar Extra > Opties > Chatten en sms > Sms-instellingen, Klik op de koppeling Uw mobiele telefoonnummer controleren en volg de instructies.

Als u uw mobiele nummer in Skype voor Mac wilt controleren, gaat u naar Skype > Voorkeuren > Berichten> Uw nummer controleren en volg de instructies.

Belangrijk: Zorg ervoor dat uw telefoonnummer de juiste internationale indeling heeft. U ontvangt anders mogelijk niet de sms-verificatie.

Wanneer u uw mobiele nummer hebt gevalideerd, wordt uw mobiele nummer bij alle sms-berichten die u via Skype verzendt weergegeven.

Bij sms-berichten die naar mobiele telefoons in Canada, China, Taiwan en de VS worden verzonden, wordt uw Skype-naam of gevalideerde mobiele nummer niet weergegeven. In plaats daarvan worden bij deze sms-berichten algemene, vooraf gedefinieerde nummers weergegeven. Bij sms-berichten die naar mobiele telefoons in Rusland worden verzonden, wordt de Skype-naam niet weergegeven. Een algemeen nummer wordt weergegeven, tenzij u uw mobiele nummer voor de nummerweergave hebt ingesteld.