Kan ik naar alle nummers sms-berichten verzenden?

U kunt een sms-bericht verzenden naar bijna alle nummers met tekstmogelijkheden. De meeste mobiele telefoons en bepaalde vaste telefoons kunnen sms-berichten ontvangen.

Hulp bij het verzenden van sms-berichten via Skype.

Wanneer u een sms-bericht verzendt via Skype, wordt op het apparaat van de ontvanger uw Skypenaam als naam van de afzender weergegeven.*

Als u in plaats van uw Skypenaam uw mobiele nummer wilt weergegeven, kunt u de nummerweergave wijzigen. In dat geval kan de ontvanger uw bericht beantwoorden en ontvangt u het antwoord op uw mobiele telefoon (niet via Skype).

Als u een sms-bericht wilt verzenden naar iemand in de VS, moet u controleren of de providers het ontvangen van Skype-sms-berichten ondersteunt. Dit zijn de providers die de ontvangst van Skype-sms-berichten ondersteunen:

Alltel, AT&T, Cellular One Dobson, Cellular South, Centennial, Cincinnati Bell, Nextel, Ntelos, Sprint, T-Mobile, Unicel, U.S. Cellular®, Verizon Wireless, Virgin Mobile USA.

Bekijk onze tarieven en bestemmingen voor sms-berichten.

*In ondersteunde landen.