Kan ik mijn Microsoft Outlook-contactpersonen bellen in Skype?

U kunt uw Microsoft Outlook-contactpersonen weergeven in Skype en ze bellen als u wat Skypetegoed of een abonnement hebt. Als u dat doet worden alle contactpersonen die met een telefoonnummer in uw Outlook-adresboek staan weergegeven in uw contactenlijst.

Outlook-contactpersonen worden alleen op de computer waar uw Outlook-adresboek is opgeslagen in Skype weergegeven. Dus als u zich op een andere computer bij Skype aanmeldt, kunt u uw Outlook-contactpersonen niet in Skype zien. U kunt wel contactpersonen toevoegen of importeren; ze verschijnen altijd in uw contactenlijst, waar u ook bent aangemeld.

Als u contactpersonen in Outlook wilt weergeven, klikt u in de menubalk op Contactpersonen> Outlook-contactpersonen tonen. Als u dit hebt gedaan, worden uw Outlook-contactpersonen weergegeven in uw contactenlijst.

U filtert uw contactenlijst om alleen uw Outlook-contactpersonen weer te geven door in de contactenlijst op het pijltje voor de vervolgkeuzelijst naast Alle te klikken en Microsoft Office Outlook te selecteren.

U belt een Outlook-contactpersoon op dezelfde manier als andere Skype-contacten, maar u hebt wel wat Skypetegoed of een abonnement nodig. Heeft een Outlook-contactpersoon meerdere nummers opgeslagen, dan ziet u meerdere tabs in het belgebied. Selecteer het tabblad voor het nummer dat u wilt bellen en klik op de groene belknop. U moet de gegevens van Outlook-contactpersonen in Outlook bijwerken voordat deze in Skype kunnen worden gewijzigd. Als u in Outlook gegevens bijwerkt of een nieuwe contactpersoon toevoegt en u wilt deze wijzigingen ook in Skype weergegeven, moet u Outlook-contactpersonen tonen uitschakelen en weer inschakelen.