Hoe wijzig ik de taal die wordt gebruikt door Skype voor Windows Desktop?

Dit artikel is ook beschikbaar voor:

In Skype voor Windows Desktop kunt u de taal wijzigen die in de toepassing wordt gebruikt, onafhankelijk van de taal die door het besturingssysteem wordt gebruikt. Het wijzigen van de taal in Skype is eenvoudig:

1. Meld u aan bij Skype.
    2. Klik in het menu op Extra> Taal wijzigen.

Screenshot van Skype voor Windows Desktop met de optie Taal wijzigen in de lijst die verschijnt nadat u klikt op Extra op de Skype-menubalk.
    3. Selecteer uw gewenste taal.

Skype gebruikt nu de geselecteerde taal.

Als uw taal niet in de lijst beschikbaar is, kunt u Skype vertalen in uw voorkeurstaal:

1. Klik in het menu op Extra > Taal wijzigen> Skype taalbestand bewerken... om de Taalbestand tekstverwerker te openen.

Screenshot van de Taalbestand tekstverwerker van Skype waarin u afzonderlijke menu-items van de toepassing kunt vertalen. Het venster bevat knoppen om de wijzigingen toe te passen, het nieuwe taalbestand op te slaan en taalbestanden die u eerder hebt gemaakt te laden
    2. Klik op een tekstregel in de kolom Huidige vertaling en voer uw eigen vertaling van de originele tekst in.

U hoeft de kolom Commentaar niet te vertalen.
    3. Als u klaar bent met de vertaling, klikt u op Opslaan als... en slaat u het taalbestand op in de volgende map:

Voor 32-bits besturingssystemen: C:\Program Files\Skype\Phone

Voor 64-bits besturingssystemen: C:\Program Files (x86)\Skype\Phone
    4. Klik op Toepassen om het nieuwe taalbestand te gebruiken.

Een taalbestand dat u eerder hebt opgeslagen of gedownload gebruiken:

1. Klik op Extra> Taal wijzigen> Skype taalbestand laden....
    2. Zoek het taalbestand en klik op Openen.
    3. Selecteer Toepassen om het nieuwe taalbestand te gebruiken.

Skype gebruikt voortaan het geladen taalbestand als u zich weer aanmeldt bij Skype en in de lijst onder Extra> Taal wijzigen ziet u de aangepaste taal.

Zoekt u meer talen? Ga naar de Skype Community voor hulp bij het zoeken naar een taalbestand.