Hoe kan ik Skype installeren?

Als u Skype wilt installeren, moet u de meest recente versie downloaden van de Skype-website. Download Skype niet vanaf een andere site.

Hebt u problemen met het downloaden van Skype?

Het installatiebestand van Skype is ongeveer 1 MB. Wanneer u het installatiebestand uitvoert, wordt de Skype-toepassing (ongeveer 20 MB) door het installatieprogramma op de achtergrond gedownload. Als uw internetverbinding tijdens het downloaden wegvalt, wordt het downloaden zo snel mogelijk nadat er weer verbinding is door het installatieprogramma hervat.

Als u geen gebruik wilt maken van het beperkte installatieprogramma, kunt u het volledige installatieprogramma (ongeveer 24 MB) downloaden.

Wilt u Skype voor Windows-bureaublad of Skype voor Mac volledig verwijderen en opnieuw installeren?

Nieuw bij Skype? Meer informatie over aan de slag gaan met Skype voor Windows-bureaublad of Skype voor Mac.