Skype Klik-en-bel wordt gewijzigd

Vanaf 20 oktober 2016 kan Skype Klik-en-bel niet meer worden gebruikt. Skype Klik-en-bel was een plug-in waarmee telefoonnummers op internet werden gemarkeerd. Iedereen die deze plug-in geïnstalleerd had, kon op een gemarkeerd nummer tikken en bellen via Skype-tegoed.

Het is weliswaar niet een directe vervanging van de Klik-en-belfunctie, maar Skype Extension geeft u snel toegang tot bellen via Skype en delen via internet wanneer u Chrome en Firefox gebruikt.

Via Skype Extension kunt u snel webpagina's, URL's en video's delen met uw Skype-contacten, waardoor u gemakkelijker dan ooit content aan uw Skype-gesprekken kunt toevoegen. U krijgt er ook snelle toegang mee tot Skype voor Web, waardoor u Skype tegen een laag tarief kunt gebruiken voor gesprekken met vaste en mobiele nummers.

Skype-extensie

Om via internet naar een vast of mobiel nummer te bellen, kopieert u het nummer in uw browser en plakt u het in het toetsenblok in Skype voor Web.

Skype-toetsenblok

We voegen de komende maanden nog heel veel functies toe aan Skype Extension, dus blijf ons in de gaten houden voor updates!

Meer informatie over Skype Extension of installeer Skype Extension voor Chrome en Firefox.