Waarom wordt een contactpersoon die online is als offline weergegeven?

Wanneer iemand zich bij Skype aanmeldt, wordt de online status weergegeven.

Het komt echter voor dat iemand niet meteen zichtbaar is of dat hij zijn status heeft ingesteld op Onzichtbaar.

Als de contactpersoon online is, kunt u hem bellen of een chatbericht sturen, zelfs als de status nog niet is bijgewerkt. Als u iemand belt of een chatbericht stuurt, wordt de status meestal meteen bijgewerkt, tenzij deze persoon ervoor heeft gekozen om onzichtbaar te zijn.

Meer informatie over de instelling van de status en hoe u deze wijzigt.