Hoeveel kost het verzenden van sms-berichten?

De kosten voor het verzenden van een sms verschillen afhankelijk van het land waarnaar u de sms verzendt. U hebt een beetje Skype-tegoed nodig; het verzenden van tekstberichten valt niet onder onze abonnementen.

Als u de tarieven voor sms-berichten naar een bestemming wilt raadplegen, gaat u naar de pagina met tarieven en typt u het land waarnaar u wilt een sms wilt verzenden in het zoekvak. Selecteer daarna onder Kies hoe u wilt betalen Skype-tegoed Betalen naar gebruik Het sms-tarief wordt weergegeven onder aan de pagina.

Als u tarieven in een andere valuta wilt weergeven, selecteert u deze in de keuzelijst met valuta.

Als u al een beetje Skype-tegoed hebt, kunt ook de kosten raadplegen voor het verzenden van een sms vanuit Skype. Deze worden weergegeven even boven het gespreksvak voordat u een sms verzendt:

Skype brengt geen kosten in rekening als iemand u een sms-bericht stuurt vanuit Skype. Er kunnen echter standaardtarieven voor berichten en data gelden. Ook kunnen deze tekstberichten meetellen voor de berichtenlimiet die is ingesteld voor uw mobiele abonnement. Raadpleeg uw mobiele provider voor meer informatie.

Weet u niet hoe u een sms met Skype kunt verzenden? Bekijk deze handige gids.