Kan ik meerdere personen tegelijk een sms sturen?

Terug naar zoekresultaten

Ja. U kunt een sms sturen naar maximaal 50 ontvangers tegelijk. Klik in het tekstvenster gewoon op de knop Personen toevoegen en start met het verzenden van uw sms. U kunt contactpersonen toevoegen (houd de Ctrl-toets op het toetsenbord ingedrukt om meerdere contactpersonen te selecteren) of telefoonnummers invoeren. Als u klaar bent met het toevoegen van contactpersonen, klikt u op Selecteren en klikt u op Toevoegen om deze personen toe te voegen als ontvangers.

Let erop dat u wel moet betalen voor elke sms die u verzendt. Het versturen van een sms naar vijf ontvangers wordt afgerekend als vijf berichten.

Weet u niet hoe u een sms met Skype kunt verzenden? Kijk eens in deze handige gids.