Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

U kunt uw wachtwoord eenvoudig wijzigen. Hoe u dit kunt doen, hangt af van hoe u zich bij Skype aanmeldt.

Als u een gebruikersnaam (zonder het symbool @) en wachtwoord gebruikt, meldt u zich aan met een Skypenaam.

Als u een e-mailadres en wachtwoord (hetzelfde wachtwoord als voor andere Microsoft-apparaten of -services) gebruikt, meldt u zich aan met een Microsoft-account.

Als u uw e-mailadres/telefoonnummer en wachtwoord voor Facebook gebruikt, meldt u zich aan met uw Facebook-account.

Kies een van de onderstaande opties om uw wachtwoord te wijzigen.

1. Gebruik deze koppeling om u bij uw account aan te melden.
  2. Klik naast het Skype-account op Wachtwoord wijzigen:

3. Typ uw oude wachtwoord en typ vervolgens uw nieuwe wachtwoord twee keer in de beschikbare velden.
  4. Klik op Opslaan.

Wachtwoord vergeten? Ga naar de pagina Wachtwoordherstel om een nieuw wachtwoord in te stellen. Hiertoe moet u weten welk e-mailadres u hebt geregistreerd. Als u niet weet welk e-mailadres u hebt geregistreerd, kunnen we u helpen.

Wilt u uw geregistreerde e-mailadres wijzigen? Hier vindt u meer informatie.

Neem contact op met de klantenservice van Skype als u bovenstaande stappen hebt uitgevoerd, maar u nog steeds niet bij uw account kunt aanmelden.

Als u zich met uw Microsoft-account bij Skype aanmeldt, kunt u uw wachtwoord wijzigen op de website van Microsoft. Meld u aan bij uw Microsoft-account en klik op Wachtwoord wijzigen. Hiermee wijzigt u het wachtwoord voor alle producten waarvoor u uw Microsoft-account gebruikt en niet alleen voor Skype.

U moet weten wat uw bestaande wachtwoord is als u dit wilt wijzigen. Wachtwoord vergeten? Ga naar de pagina Wachtwoordherstel om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Als u zich met uw aanmeldingsgegevens van Facebook bij Skype aanmeldt, kunt u uw wachtwoord wijzigen op de website van Microsoft.

Wachtwoord vergeten? Ga naar de Facebook-pagina voor wachtwoordherstel om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Skype is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites.