Hoe wijzig of herstel ik mijn wachtwoord voor Skype?

1. Meld u aan bij uw account.
    2. Selecteer de koppeling wachtwoord wijzigen.
    3. We helpen u bij het wijzigen van uw wachtwoord.

Ga naar de pagina voor wachtwoordherstel om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Als u zich bij Skype aanmeldt met uw aanmeldingsgegevens van Facebook kunt u uw wachtwoord wijzigen op de Facebook-pagina.

Bent u uw wachtwoord vergeten? Ga naar de Facebook-pagina wachtwoordherstel om het wachtwoord opnieuw in te stellen.

Skype is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites.