Hoe gebruik ik Skype-vouchers en prepaid-kaarten?

Skype-vouchers en prepaid-kaarten zijn elektronische vouchers met Skype-tegoed, die in verschillende winkels worden verkocht. U kunt ze gebruiken om het Skype-krediet in uw account aan te vullen, of om te bellen naar telefoons met een abonnementspakket.

Ontdek waar u Skype-vouchers kunt kopen.

1. Meld u aan bij uw account.
  2. Onder Accountgegevens > Facturen en betalingen, selecteert u Cadeaubon verzilveren.
  3. Voer het unieke nummer van de bon in, of de pincode die verborgen is onder het krasvlak van de prepaid-kaart.
  4. Tik om in te stemmen met de Servicevoorwaarden van Skype en selecteer Verzilveren.

Als u uw Skype-voucher online hebt aangeschaft, ontvangt u een e-mail met een code. Klik op de koppeling in de e-mail en u wordt omgeleid naar de pagina 'Voucher verzilveren'. Het vouchernummer wordt automatisch ingevuld. Als de e-mail geen koppeling bevat, moet u de bovenstaande stappen volgen om uw code handmatig in te voeren.

Ja. Als u een Skype-voucher hebt gekocht met een andere valuta dan waarmee uw Skype-account is geregistreerd, converteren we de waarde van de voucher naar de valuta van uw Skype-account. Als gevolg van de wisselkoersverschillen, kan het bedrag dat aan uw account wordt toegevoegd variëren.

Wilt u meer informatie?
Hoe kan ik Skype-tegoed cadeau geven?
Problemen met Skype-vouchers oplossen