Hoe voeg ik een primair e-mailadres toe aan mijn Skype-profiel, of hoe wijzig ik deze?

Terug naar zoekresultaten

U moet een geregistreerd e-mailadres hebben in uw profiel, omdat we dat gebruiken om contact met u op te nemen als we belangrijke informatie hebben over uw Skype-account.

Naast uw geregistreerde e-mailadres kunt u meerdere e-mailadressen aan uw profiel toevoegen waarmee uw vrienden en contactpersonen u kunnen vinden op Skype. Dit is bijvoorbeeld handig als uw collega's alleen uw e-mailadres op het werk kennen, maar u uw persoonlijke e-mailadres gebruikt als uw geregistreerde e-mailadres.

Een ander e-mailadres toevoegen aan uw Skype-profiel:

1. Meld u aan bij uw account.

2. Klik op uw profielafbeelding of selecteer Profiel bewerken in het gedeelte met accountgegevens onderaan de pagina.

Opmerking: Als u op een iPhone of iPad werkt en er opties ontbreken, moet u mogelijk de geschiedenis en cookies op uw apparaat wissen en u opnieuw aanmelden.

3. Ga naar het gedeelte met contactgegevens en klik op E-mailadres toevoegen.

Contact details - Add email address

4. Typ een nieuw e-mailadres in het vak en klik op de groene knop Opslaan onder aan de pagina.

Het e-mailadres wordt toegevoegd aan uw profiel. Niemand kan uw e-mailadressen zien - ze zijn alleen zichtbaar voor u wanneer u zich aanmeldt bij uw account.

U kunt maximaal nog drie e-mailadressen toevoegen. Volg gewoon de stappen hierboven.

Om een e-mailadres als uw primaire e-mailadres in te stellen:

1. Meld u aan op uw account.

2. Klik op uw profielafbeelding of selecteer Profiel bewerken in het gedeelte met accountgegevens onderaan de pagina.

Opmerking: Als u op een iPhone of iPad werkt en er opties ontbreken, moet u mogelijk de geschiedenis en cookies op uw apparaat wissen en u opnieuw aanmelden.

3. Blader naar het gedeelte met contactgegevens en klik op de knop Profiel bewerken aan de rechterkant.

Contact details - Edit profile

4. Selecteer Stel in als primair e-mailadres naast het nieuwe e-mailadres en klik onder aan de pagina op de groene knop Opslaan.

Contact details - set email as primary

5. Voer uw wachtwoord in om de wijziging van uw primaire e-mailadres te bevestigen.

Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunnen we helpen.

U kunt een e-mailadres bewerken of uit uw profiel verwijderen als u het niet meer gebruikt. Een e-mailadres bewerken of uit uw profiel verwijderen:

1. Meld u aan op uw account.

2. Klik op uw profielafbeelding of selecteer Profiel bewerken in het gedeelte met accountgegevens onderaan de pagina.

Opmerking: Als u op een iPhone of iPad werkt en er opties ontbreken, moet u mogelijk de geschiedenis en cookies op uw apparaat wissen en u opnieuw aanmelden.

3. Blader naar het gedeelte met contactgegevens en klik op de knop Profiel bewerken.
    4. Klik op het e-mailadres dat u wilt wijzigen en bewerk of verwijder het. Klik daarna op de knop Opslaan onderaan de pagina.

U kunt uw geregistreerde e-mailadres niet verwijderen, omdat er minimaal één adres in uw Skype-profiel aanwezig moet zijn.