Hoe wijzig ik mijn geregistreerde e-mailadres of voeg ik een ander e-mailadres toe aan mijn profiel?

U moet een geregistreerd e-mailadres hebben in uw profiel, omdat we dat gebruiken om contact met u op te nemen als we belangrijke informatie hebben over uw Skype-account. U moet dit adres ook kennen als u uw wachtwoord opnieuw moet instellen.

Naast uw geregistreerde e-mailadres kunt u meerdere e-mailadressen aan uw profiel toevoegen waarmee uw vrienden en contactpersonen u kunnen vinden op Skype. Dit is bijvoorbeeld handig als uw collega's alleen uw e-mailadres op het werk kennen, maar u uw persoonlijke e-mailadres gebruikt als uw geregistreerde e-mailadres.

Als u zich aanmeldt met een Microsoft-account en u uw e-mailadres wilt toevoegen of bijwerken, gaat u naar Beheren hoe u zich aanmeldt bij Microsoft.

Een ander e-mailadres toevoegen aan uw Skype-profiel:

1. Meld u aan bij uw account.

2. Klik op uw profielafbeelding of selecteer Profiel bewerken in het gedeelte met accountgegevens onderaan de pagina.

3. Blader omlaag naar het gedeelte met contactgegevens en klik op E-mailadres toevoegen.

4. Typ een nieuw e-mailadres in het vak en klik op de groene knop Opslaan rechtsonder op de pagina.

Het e-mailadres wordt toegevoegd aan uw profiel. Niemand kan uw e-mailadressen zien, behalve u wanneer u zich aanmeldt bij uw account.

U kunt maximaal nog drie e-mailadressen toevoegen. Volg gewoon de stappen hierboven.

Om een e-mailadres als uw primaire e-mailadres in te stellen:

1. Meld u aan bij uw account.

2. Klik op uw profielafbeelding of selecteer Profiel bewerken in het gedeelte met accountgegevens onderaan de pagina.

3. Blader naar het gedeelte met contactgegevens en klik op de knop Bewerken aan de rechterkant.

4. Selecteer Stel in als primair e-mailadres naast het nieuwe e-mailadres en klik rechtsonder op de pagina op de groene knop Opslaan.

5. Voer uw wachtwoord in om de wijziging van uw primaire e-mailadres te bevestigen.

Bent u uw wachtwoord vergeten? We kunnen u helpen.

U kunt een e-mailadres bewerken of uit uw profiel verwijderen als u het niet meer gebruikt. Een e-mailadres bewerken of uit uw profiel verwijderen:

1. Meld u aan bij uw account.

2. Klik op uw profielafbeelding of selecteer Profiel bewerken in het gedeelte met accountgegevens onderaan de pagina.

3. Blader naar het gedeelte met contactgegevens en klik op de knop Bewerken aan de rechterkant.
  4. Klik op het e-mailadres dat u wilt wijzigen en bewerk of verwijder het. Klik daarna op de groene knop Opslaan onderaan de pagina.

U kunt uw geregistreerde e-mailadres niet verwijderen, omdat er minimaal één adres in uw Skype-profiel aanwezig moet zijn.