Hoe orden ik leden van mijn Manager Skype™ in groepen

Deze veelgestelde vragen bevatten instructies over het maken van een nieuwe groep en het toevoegen van leden aan een groep.

Groepen zijn een uitstekende manier om de leden van uw Skype Manager te beheren. U kunt gemakkelijk Skypetegoed toewijzen, functies toewijzen en het Skype-gebruik van afzonderlijke groepen in de gaten houden. Misschien wilt u uw leden in categorieën plaatsen, op grond van de afdeling binnen het bedrijf waar ze toe behoren: Marketing, Human Resources, Engineering, enzovoort.

Een nieuwe groep maken

Een groep maken:

1. Meld u aan bij Skype Manager.
    2. Klik op de werkbalk op Leden om de pagina Alle leden weer te geven.
    3. Klik in het menu Leden aan de linkerkant op Groep aanmaken om het venster Nieuwe groep aanmaken weer te geven.

4. Voer de groepsnaam in en klik op Aanmaken.

Leden toevoegen aan een groep

Een of meer leden aan een groep toevoegen:

1. Meld u aan bij Skype Manager.
    2. Klik op de werkbalk op Leden om de pagina Alle leden weer te geven.
    3. Markeer het selectievakje naast elk lid dat u wilt toevoegen aan een groep. Wanneer u een lid selecteert, wordt automatisch de optie voor het toevoegen van leden aan een groep weergegeven.

4. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Geselecteerde leden naar een groep verplaatsen de groep waar u de geselecteerde leden aan wilt toevoegen.

Als u niet wilt dat een lid bij een groep hoort, selecteert u in de vervolgkeuzelijst de optie Ongegroepeerd.
    5. Klik op Verplaatsen.

Voor meer informatie over Skype Manager vindt u de handleiding Aan de slag, een gebruikershandleiding en verschillende zelfstudievideo's op de pagina Handleidingen van de ondersteuningssite voor Skype.