Hoe deel ik de leden van mijn Skype Manager™ in een lijst?

Terug naar zoekresultaten

Deze Veelgestelde vragen bevatten instructies om een nieuwe lijst te maken en leden aan een lijst toe te voegen.

Lijsten zijn een prima methode voor het beheren van de leden van uw Skype Manager. U kunt individuele lijsten eenvoudig Skype-tegoed toewijzen, functies toewijzen en toezicht houden op het Skype-gebruik. U kunt bijvoorbeeld uw leden indelen volgens de afdelingen waartoe ze behoren in uw groep: Marketing, Human Resources, Engineering, enz.

Een nieuwe lijst maken

Om een lijst te maken:

1. Meld u aan bij Skype Manager.
    2. Klik in uw Skype Manager-dashboard op Leden om de pagina Alle leden weer te geven.
    3. In het menu Leden aan de linkerkant klikt u op Een lijst maken om het venster Nieuwe lijst maken weer te geven.

Create new list window
    4. Vul de naam van de lijst aan en klik op Maken.

Leden toevoegen aan een lijst

Om een of meer leden toe te voegen aan een lijst:

1. Meld u aan bij Skype Manager.
    2. Klik in uw Skype Manager-dashboard op Leden om de pagina Alle leden weer te geven.
    3. Kruis het vakje aan naast elk lid dat u aan een lijst wilt toevoegen. Wanneer u een lid selecteert, wordt de optie voor het toevoegen van leden aan een lijst automatisch weergegeven.

List options for Skype Manager member
    4. In de vervolgkeuzelijst Geselecteerde leden aan een lijst toevoegen selecteert u de lijst waaraan u de geselecteerde leden wilt toevoegen.

Als u niet wilt dat een lid deel uitmaakt van een lijst, selecteert u Net in een lijst in de vervolgkeuzelijst.

5. Klik op Verplaatsen.