Hoe voeg ik contactknoppen en Skype URI-koppelingen toe aan mijn website of app?

Als u een web- of app-ontwerper bent of als u een bedrijfswebsite bezit, kunnen mensen u heel gemakkelijk vanuit Skype bereiken als u contactknoppen en Skype URI-koppelingen toevoegt.

Contactknoppen

Als u contactknoppen op uw website, in uw blog of in uw toepassing weergeeft, kan iedereen die Skype gebruikt, op die knop op uw pagina of in uw e-mail klikken om u te bellen.

Een contactknop ophalen:

1. Ga naar de pagina voor contactknoppen.
  2. Geef in het gedeelte Let's get started... (Aan de slag...) de vereiste informatie op en kies wat uw knop moet doen en hoe deze er uit moet zien. Er wordt specifieke code gegenereerd.
  3. Kopieer en plak de gegenereerde code in de code van uw website of toepassing.

Skype URI-koppelingen

Met Skype URI's kunnen mensen gemakkelijk Skype-gesprekken en -chats starten vanaf websites en vanuit toepassingen op een pc of mobiel apparaat. Ga voor meer informatie naar de pagina's voor Skype-ontwikkelaars en begin te bouwen met Skype.