Hoe kan ik Skype-tegoed opnieuw activeren?
  1. Aanmelden bij uw account .

2. Selecteer Tegoed opnieuw activeren .

Opmerking: Als u Iphone Of Ipad en de Tegoed opnieuw activeren is niet beschikbaar, dan moet u mogelijk de geschiedenis en cookies wissen op uw apparaat en meld u opnieuw aan.

Het kan tot 15 minuten duren voordat deze opnieuw is geactiveerd. Wij sturen u een e-mail wanneer dit is gebeurd.

Als je in Japan bent, werkt het iets anders. Raadpleeg onze Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

Skype-tegoed wordt inactief als u daar 180 dagen geen gebruik van hebt gemaakt. Bel elke 180 dagen een keer (buiten uw abonnement, als u dat hebt) of stuur een sms. We sturen twee e-mails ter herinnering, 7 dagen en 2 dagen voordat uw Skype-tegoed inactief wordt.