Problemen met Skype-abonnementen oplossen

Controleer op uw probleem in de volgende tabel om te zien waarom uw abonnement niet voor u werkt:

Probleem

Oplossing

Wanneer ik probeer te bellen, ontvang ik het bericht: “U heeft zojuist een nummer geprobeerd te bellem”

Controleer het nummer dat u belt.
Zorg ervoor dat u het nummer correct hebt ingevoerd. Vergeet niet het land waarnaar u wilt bellen te selecteren in de vervolgkeuzelijst of typ een plusteken (+) gevolgd door de landcode.

Wanneer ik probeer te bellen, ontvang ik het bericht: “Dit nummer is niet inbegrepen in uw abonnement”

1. Hebt u meer dan één Skype-account?
    Zorg ervoor dat u bent aangemeld bij het juiste account en dat het abonnement niet is gekocht met een ander account.

2. Meld u aan bij uw account en selecteer in de sectie Accountdetails onderaan de pagina Aankoopgeschiedenis om een aantal dingen te controleren:

Opmerking: Als u een iPhone of iPad gebruikt en de sectie Accountdetails niet hebt, moet u mogelijk de geschiedenis en cookies op uw apparaat wissen en u opnieuw aanmelden.

• Is uw abonnement actief?
      Al uw actieve abonnementen worden hier weergegeven. Als u een abonnement in uw aankoopgeschiedenis vindt, maar de status iets anders is dan Geleverd , raadpleegt u deze pagina voor hulp bij andere orderstatussen.

• Valt het nummer dat u belt onder uw abonnement?
      Selecteer de naam van het abonnement om te controleren wat er is opgenomen. Dient u uw abonnement te veranderen of te annuleren?

• Heb je al je minuten verbruikt?
      Als uw minuten op zijn, moet u skypetegoed of een ander abonnement aanschaffen om te blijven bellen.

Wanneer ik probeer te bellen, ontvang ik het bericht: “Account geblokkeerd”

We kunnen uw account tijdelijk deactiveren als er betalingsproblemen zijn en dat betekent, dat u geen betaalde diensten kunt gebruiken. Meer informatie .

Ik heb het verkeerde abonnement gekocht. Kan ik het veranderen?

U kunt niet overschakelen naar een ander abonnement of uw abonnement omzetten in Skype-tegoed. U kunt uw abonnement echter op elk gewenst moment opzeggen en zo veel nieuwe abonnementen kopen als u wilt.

Ik heb een abonnement, maar ik heb geen bevestigingsmail ontvangen

Als u geen bevestigingse-mail hebt ontvangen, dan is dat geen probleem - het abonnement wordt in uw account weergegeven als een geleverde bestelling. Als u uw bestelgeschiedenis wilt controleren, meldt u zich aan bij uw account en klikt u in de sectie Accountgegevens onderaan de pagina op Aankoopgeschiedenis om uw actieve abonnementen weer te geven.

Opmerking: Als u een iPhone of iPad gebruikt en het product dat u wilt kopen niet kunt vinden, moet u mogelijk de geschiedenis en cookies op uw apparaat wissen en u opnieuw aanmelden.

Waarom is er geld in rekening gebracht voor een gratis proefversie?

Als u zich aanmeldt voor een gratis proefversie, schrijft Skype een klein bedrag van uw creditcard of PayPal-account om uw identiteit te verifiëren en om na te gaan of de betaalmethode geldig is. Maak u geen zorgen: u betaalt dit bedrag in werkelijkheid niet. U ziet dit als een openstaande transactie op uw bankafschrift en de betalingsopdracht wordt geannuleerd zodra uw betaalmethode gevalideerd is.

Ik ben in India en mijn abonnement is niet verlengd.

Als u in India bent en uw automatische betaling mislukt, kan dit worden veroorzaakt door nieuwe regelgeving die van kracht is op 1 oktober 2021. Meer informatie over wat deze wijziging voor u betekent .