Hoe kan ik een Skype-nummer instellen als nummer van een lid in Skype Manager ™?

Deze veelgestelde vragen bevat instructies voor het uitvoeren van Nummerweergave instellen , Nummerweergave wijzigen En Nummerweergave uitschakelen voor leden van uw Skype Manager.

Nummerweergave instellen

Een Skype-nummer instellen als de nummerweergave voor een lid:

1. Aanmelden bij Skype Manager .

2. Bekijk de details van het lid waaraan u een Skype-nummer wilt toewijzen als de nummerweergave.

De snelste manier om de gegevens van een lid weer te geven of te wijzigen, is door de Search leden in de rechterbovenhoek van Skype Manager. Voer de naam van het lid in en er wordt een lijst met overeenkomende leden weergegeven. Klik op het lid dat u zoekt om de details van dat lid weer te geven.

3. Klik in het menu aan de linkerkant op Functies om de Functies van het lid Pagina.

4. Klik Nummerweergave instellen om de opties voor het instellen van nummerweergave weer te geven.

5. Selecteer het Skype-nummer dat u wilt toewijzen als de nummerweergave van het lid in de vervolgkeuzelijst.

Als het geselecteerde lid geen Skype-nummer heeft, klikt u op Een Skype-nummer kopen en volg de instructies op het scherm om een nieuw Skype-nummer aan te schaffen. Het Skype-nummer wordt ingesteld als de nummerweergave van het lid nadat de aankoop is voltooid.

Meer informatie over de lijst met landen waarin Skype-nummers kunnen worden gebruikt als beller-id.

6. Klik Instellingen opslaan .

Nummerweergave wijzigen

Als u wilt wijzigen welk Skype-nummer wordt gebruikt als de nummerweergave van een lid:

1. Aanmelden bij Skype Manager .

2. Gebruik de Search leden in de rechterbovenhoek van Skype Manager om het lid te zoeken en te selecteren waarvan u de nummerweergave wilt wijzigen.

3. Klik in het menu aan de linkerkant op Functies om de Functies van het lid Pagina.

4. Klik ergens in de Nummerweergave rij om de opties voor het wijzigen van de instellingen voor de nummerweergave weer te geven.

5. Klik Nummerweergave wijzigen .

6. Selecteer het nieuwe Skype-nummer dat u wilt toewijzen als de nummerweergave van het lid in de vervolgkeuzelijst.

7. Klik Instellingen opslaan .

Nummerweergave uitschakelen

Nummerweergave voor een lid uitschakelen:

1. Aanmelden bij Skype Manager .

2. Gebruik de Search leden in de rechterbovenhoek van Skype Manager om het lid te zoeken en te selecteren waarvan u de nummerweergave wilt uitschakelen.

3. Klik in het menu aan de linkerkant op Functies om de Functies van het lid Pagina.

4. Klik ergens in de Nummerweergave Rij.
    Pagina Met functies van het lid

5. Klik Nummerweergave uitschakelen .