Waarom ontvang ik geen oproepen naar mijn Skype-nummer?

Als u geen oproepen naar uw Skype-nummer ontvangt, controleert u of Skype actief is en u bent aangemeld. Als u niet bent aangemeld bij Skype, gaat het gesprek bezet over of wordt het omgeleid naar de voicemail volgens uw Voorkeuren voor spraakberichten .

Zorg ervoor dat u ook de nieuwste versie van Skype .

Als u nog steeds geen oproepen naar uw Skype-nummer ontvangt of als uw Skype-nummer overgaat, voert u de volgende stappen uit:

1. Zorg ervoor dat u bent aangemeld bij de juiste account voor Skype . U kunt dit controleren door u aan te melden bij de Skype Mijn account en controleer of uw Skype-nummer wordt weergegeven in uw account.

Opmerking: Als u een iPhone of iPad gebruikt en de optie Skype-nummer niet hebt, moet u mogelijk de geschiedenis en cookies wissen op uw apparaat en meld u opnieuw aan.

2. Gebruik doorschakelen naar een telefoonnummer ? Als dit het geval is, moet u ervoor zorgen dat u skypetegoed of een abonnement hebt voor de locatie van het doorstuurnummer om te betalen voor doorgestuurde oproepen.

3. Als u Skype gebruikt op Windows 10 en 11 (versie 15), controleert u of u niet beschikt over Focus assist ingeschakeld .

Als u problemen blijft ondervinden, kunt u neem contact met ons op en laat ons weten of u Skype gebruikt op een ander type apparaat, zoals een Skype-telefoon, inclusief het merk en het modelnummer van het apparaat.