Hoe kan ik Skype verwijderen en opnieuw installeren op het bureaublad?

Als u technische problemen hebt met Skype, kan het soms helpen om Skype te verwijderen en opnieuw te installeren.

Windows-bureaublad

1. Eerst moet u Skype afsluiten. Als u Skype op de taakbalk hebt, klikt u erop met de rechtermuisknop en selecteert u Sluit . Als skype niet op de taakbalk staat, klikt u met de rechtermuisknop op de taakbalk (of drukt u op Ctrl+Alt+Delete) en selecteert u Taakbeheer en selecteert u Skype en selecteert u Taak beëindigen .

2. Druk op de knop Windows Windows-toets En R toetsen tegelijkertijd op het toetsenbord.

3. Type appwiz.cpl in het dialoogvenster Uitvoeren en selecteer OK .

Dialoogvenster Uitvoeren

4. Vinden Skype in de lijst met de rechtermuisknop op de lijst en selecteer Verwijderen Of Verwijderen . (Als u Skype niet kunt vinden in uw geïnstalleerde programma's, volgt u de aanwijzingen Hier ).

5. Download en installeer de nieuwste versie van Skype .

Mac

1. Eerst moet u Skype afsluiten door op Control te klikken Skype en selecteert u Skype afsluiten .

2. Open uw Toepassingen en sleep uw exemplaar van Skype naar de prullenbak.

3. Open Finder en zoek naar 'Skype' met behulp van de zoekfunctie in Mac OS X. Verplaats alle resultaten die worden geretourneerd naar de prullenbak.

4. Control-klik op de knop Prullenbak en selecteer Prullenbak leegmaken .

5. Start de computer opnieuw op.

6. Download en installeer de nieuwste versie van Skype .