Mijn Skype-account is mogelijk vergrendeld of gecompromitteerd

Als u zich niet kunt aanmelden, kan de volgende informatie helpen.

• Mogelijk hebt u te maken gehad met niet-geautoriseerde kosten, ongewenste e-mail die naar uw lijst met contactpersonen is gestuurd of onbekende namen in de bestandsdeling. Dit kan betekenen dat uw account is gehackt of misbruikt.

• Mogelijk hebt u tijdens het aanmelden bij Skype het volgende bericht ontvangen: 'Help ons uw account te beveiligen'. Dit kan betekenen dat er buitengewoon activiteiten hebben plaatsgevonden en dat Microsoft stappen heeft ondernomen om uw account te vergrendelen totdat u actie kunt ondernemen.

Als u een van deze problemen hebt ondervonden, gaat u naar Een gehackt of gehackt Microsoft-account herstellen .

Als er ongebruikelijke activiteiten op je account worden gedetecteerd, wordt het account tijdelijk vergrendeld om je tegen mogelijke fraude of misbruik te beschermen. Ga naar Account is vergrendeld voor meer informatie.

Meer informatie over Uw online veiligheid, beveiliging en privacy beschermen .