Bij Skype brengen we regelmatig updates van onze software uit, zodat we nieuwe functies kunnen implementeren, bestaande functies kunnen verbeteren en bugs kunnen oplossen.

Het bijwerken van Skype is altijd gratis en we raden u aan de nieuwste versie van Skype te gebruiken. Daarom wordt Skype standaard automatisch bijgewerkt naar de nieuwste versie.

Als u wilt weten wat er in de nieuwste release staat, kunt u hier meer informatie vinden Wat is er nieuw Voor Mobiele En Desktop .

Van tijd tot tijd worden oudere versies van Skype buiten gebruik gesteld. Wanneer dit gebeurt, kunt u zich pas aanmelden als u upgraden naar de nieuwste versie .

Wat gebeurt er met mijn Skype-tegoed of mijn abonnementen wanneer ik upgrade?

Wanneer u upgradet naar de nieuwste versie van Skype, heeft dat geen invloed op het saldo van uw Skype-tegoed of uw abonnementen. Eventuele producten die u had aangekocht, blijven in uw account ter beschikking en u kunt ze blijven gebruiken, net zoals vóór de upgrade.