Amazon Kindle Fire HD, Kindle Fire HDX en de Fire HD-tablet worden nu geleverd met vooraf geïnstalleerde Skype, zodat u kunt genieten van alle geweldige Skype-functies, zoals gratis Skype-naar-Skype-spraak- en videogesprekken, chatberichten en bellen van mobiele telefoons en vaste lijnen Skype-tarieven .

Het is heel eenvoudig om Skype voor Kindle Fire HD en HDX te gebruiken, evenals de Fire HD - je kunt het op dezelfde manier gebruiken als Skype voor Android tablets.

Meer informatie over Skype voor Android tablets.

Ga voor meer informatie over Kindle Fire HD en HDX naar de Amazon-website *.

*Skype is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites.