U kunt uw Skype-nummer abonnement op elk gewenst moment.

Belangrijk : Als u Gekocht uw Skype-nummer op uw Iphone Of Ipad , kunt u alleen rechtstreeks vanaf uw apparaat annuleren en opnieuw activeren .

Uw Skype-nummer annuleren:

1. Aanmelden naar uw account.

2. Selecteer in de sectie Functies beheren de optie Skype-nummer .

Opmerking : Als u een iPhone of iPad gebruikt en de optie Skype-nummer niet hebt, moet u mogelijk de geschiedenis en cookies wissen op uw apparaat en meld u opnieuw aan.

3. Selecteer de knop Instellingen onder uw Skype-nummer.

4. Selecteer de knop Skype-nummer annuleren in de sectie Factureringsgegevens.

5. Selecteer de reden waarom u annuleert en selecteer vervolgens de Skype-nummer annuleren Knop.

Wanneer u uw Skype-nummer opzegt, blijft uw abonnement actief tot de vervaldatum. Na de vervaldatum reserveert Skype het Skype-nummer van uw account voor u gedurende 90 dagen. Dat betekent dat niemand anders dit specifieke nummer gedurende deze periode kan aankopen. U kunt uw abonnement op uw Skype-nummer vernieuwen via uw account. Skype-nummers kunnen worden opgezegd, maar er kan geen restitutie worden gegeven. Meer informatie .

Uw Skype-nummer opnieuw activeren:

1. Aanmelden naar uw account.

2. Selecteer in de sectie Functies beheren de optie Skype-nummer .

Opmerking : Als u een iPhone of iPad gebruikt en de optie Skype-nummer niet hebt, moet u mogelijk de geschiedenis en cookies wissen op uw apparaat en meld u opnieuw aan.

3. Selecteer de knop Opnieuw activeren onder het nummer dat u opnieuw wilt activeren en volg de instructies.

Uw Skype-nummer wordt opnieuw geactiveerd zodra uw betaling is geaccepteerd.