Waarom vraagt Skype om toestemming voor het gebruik van mijn camera, microfoon of contactpersonen op mijn iOS-apparaat?

Als u voor het eerst wilt bellen met Skype op uw iPhone of iPad-apparaat, vraagt Skype om uw toestemming voor toegang tot de microfoon. Wanneer u een videogesprek voert, uw profielfoto wijzigt, een foto deelt of een videobericht verzendt, vraagt Skype om toegang tot uw camera. Skype kan ook om toestemming vragen voor toegang tot uw foto's (wanneer u een foto deelt of uw profielfoto wijzigt), contactpersonen (voor voorgestelde of automatisch toegevoegde Skype-contactpersonen) of uw locatie (voor het delen van locaties in een chatbericht).

Als u Niet toestaan voor een van deze machtigingen kunt u de actie die u wilt uitvoeren niet uitvoeren.

Als u deze machtigingsproblemen wilt oplossen, moet u uw privacyinstellingen wijzigen:

1. Tik in het startscherm van uw apparaat op Instellingen .

2. Schuif omlaag en tik op Skype .

3. U ziet een lijst met onderdelen die toegang hebben tot Skype. Schakel het onderdeel in door op de schuifregelaar te tikken (zodat de schuifregelaar groen wordt weergegeven).