Kan ik mijn Skype-chatberichten synchroniseren op verschillende apparaten?

Ja. Met de nieuwste versie van Skype voor uw apparaat , wordt uw chatgeschiedenis, samen met de berichtstatus, gesynchroniseerd op al uw apparaten die door Skype worden ondersteund wanneer u zich aanmeldt met hetzelfde Skype-account. U kunt zelfs chatberichten verzenden naar contactpersonen die offline zijn. Ze ontvangen uw bericht zodra ze online zijn via Skype.

Hier volgen enkele voorbeelden die u helpen begrijpen hoe de synchronisatie werkt:

Uw collega op het werk stuurt u een chatbericht met zijn telefoonnummer. Je moet hem bellen als je thuiskomt, maar je weet het nummer niet meer. Start Skype gewoon op uw mobiele telefoon of ander apparaat waarop de nieuwste versie van Skype is geïnstalleerd en u vindt het chatbericht met het telefoonnummer in uw gesprekken.

U hebt het druk op het werk en kunt niet alle chatberichten beantwoorden die u overdag op Skype ontvangt. Als u thuis bent en de chatberichten wilt controleren die u op uw werk hebt gemist, start u Skype gewoon op uw thuiscomputer of op een ander apparaat waarop de nieuwste versie van Skype is geïnstalleerd. Alle chatberichten die u hebt ontvangen, worden op dezelfde manier weergegeven (gelezen of ongelezen) als in Skype op uw computer op het werk.

U wilt iets belangrijks delen met een vriend die offline is. Met de nieuwste versie van Skype stuurt u gewoon een chatbericht naar die vriend en deze ontvangt het zodra ze online zijn op Skype, ongeacht uw status.