Er zijn verschillende redenen waarom een betaling kan mislukken. De volgende items zijn de meest voorkomende redenen voor een mislukte betaling en wat u kunt doen om deze te herstellen.

Belangrijk: Als u in India bent en uw automatische betaling mislukt, kan dit worden veroorzaakt door nieuwe regelgeving die van kracht is op 1 oktober 2021. Meer informatie over wat deze wijziging voor u betekent .

Selecteer eerst uw betalingstype:

Als de betaling van uw creditcard of betaalpas mislukt, controleert u of u al deze gegevens correct hebt ingevoerd:

• Uw persoonlijke gegevens, zoals uw naam, factuuradres of factureringsland. Deze gegevens moeten overeenkomen met de gegevens die uw kaartuitgever of bank heeft geregistreerd.

• Uw kaartnummer en Verificatiecode voor kaart .

Als de gegevens juist zijn, maar uw bestelling wordt geweigerd of geweigerd, is de betaling waarschijnlijk geweigerd door de betalingsprovider, niet door Skype. Dit kan komen door:

• Er staat onvoldoende saldo op uw kaart of op uw bankrekening.

• Uw kaart is verlopen. Zoek uit uw creditcardgegevens bijwerken .

• U koopt in of gebruikt een kaart die is uitgegeven in een beperkt land.

• U gebruikt een anonieme proxy om toegang te krijgen tot internet.

• Als fraudepreventiemethode staan we aankopen via een anonieme proxy of proxyserver niet toe. Gebruik een andere computer om uw aankoop te doen of neem contact op met uw internetprovider voor verdere hulp.

Neem contact op met uw betalingsprovider voor meer informatie over waarom de betaling is geweigerd.

Het is ook mogelijk dat Skype uw betaling heeft geweigerd vanwege:

• U hebt dezelfde creditcard of betaalpas gebruikt voor meer dan twee verschillende Skype-accounts.

• U hebt onze aankooplimieten .

Als u een digitale betalingswijze zoals PayPal, Skrill of CashU gebruikt en uw betaling mislukt, is er mogelijk een probleem met de financieringsbron.

Als u een saldo op uw rekening houdt om mee te betalen, moet u ervoor zorgen dat dit voldoende is om de kosten van uw aankoop te dekken.

Als uw rekening is gekoppeld aan een bankrekening of creditcard, moet u ervoor zorgen dat de gegevens up-to-date zijn en dat er voldoende geld beschikbaar is om de aankoop te dekken.

Uw betaling kan ook mislukken omdat PayPal of andere digitale portemonnees niet meer beschikbaar zijn in uw land. Meer informatie .

Als u Skypetegoed gebruikt om voor een product te betalen en uw betaling mislukt, hebt u waarschijnlijk niet genoeg Skype-tegoed om de kosten van de aankoop te dekken.

U kunt uw Skype-tegoedsaldo controleren in uw profiel Of in uw account . Om ervoor te zorgen dat u in de toekomst geen Skype-tegoed meer hebt, raden we u aan Automatisch opladen instellen om uw tegoed automatisch bij te voeren wanneer uw saldo onder een bepaald bedrag komt.

Als uw skype-aankoop in de app op uw iPhone of iPad mislukt, meldt u zich aan bij uw Apple ID en controleer of de factureringsgegevens en betalingswijze op uw Apple-account up-to-date zijn en dat u voldoende geld hebt om de kosten van de aankoop te dekken.

U moet er ook voor zorgen dat u dezelfde valuta gebruikt in Skype en uw Apple ID.