Wat is belleridentificatie en hoe stel ik deze in Skype in?

Identificatie van beller laat uw vrienden, familie en zakelijke contactpersonen weten dat u hen belt of een sms-bericht verzendt. Wanneer u nummeridentificatie, uw mobiele nummer of Skype-nummer wordt weergegeven wanneer u mobiele en vaste lijnen belt vanuit Skype.

Nummerweergave kan gratis worden ingesteld en gebruikt.

Om nummerweergave in te stellen met je mobiele nummer:

1. Open de Skype-app.

2. Selecteer uw profielafbeelding en selecteert u Instellingen .

3. Selecteer Bellen en selecteert u Nummerweergave .

4. Schakel de aanroeper-id in Op .

5. Selecteer je land in de vervolgkeuzelijst.

6. Voer uw mobiele nummer in het tekstvak in en selecteer Telefoonnummer toevoegen .

7. Je ontvangt een sms-bericht met een bevestigingscode op je telefoon. Vul deze code in het weergegeven veld. Bericht- en gegevenssnelheden kunnen van toepassing zijn om dit eenmalige sms-bericht te ontvangen.

8. Selecteer Blijven .

9. Als u de code correct hebt ingevoerd, ontvangt u een bevestigingsbericht en wordt uw nummerweergave over 24 uur geactiveerd.

Meer informatie informatie over het wijzigen van de instellingen voor de identificatie van de beller.

Vanaf december 2018, als u een Skype-nummer en hebt u beller-id niet ingeschakeld, wordt uw Skype-nummer automatisch ingesteld als uw beller-id voor de landen waarin dit beschikbaar is .

Ga als volgt te werk om uw Skype-nummer te wijzigen als u beller-id hebt ingeschakeld met een ander nummer:

1. Open de Skype-app.

2. Selecteer uw profielafbeelding en selecteert u Instellingen .

3. Selecteer Bellen en selecteert u Nummerweergave .

4. Selecteer in de weergegeven lijst met opsommingstekens het Skype-nummer dat u wilt gebruiken als uw nummerweergave.

5. Uw nummerweergave is nu ingesteld en klaar voor gebruik.

De identificatie van de beller met uw mobiele nummer is in de meeste landen beschikbaar. Als de nummerweergave niet werkt, kan dit zijn omdat deze niet beschikbaar is in uw land of omdat deze momenteel niet wordt ondersteund door de lokale telecommunicatieprovider voor het land dat u belt.

Identificatie van beller met behulp van uw mobiel nummer is niet beschikbaar in China, Hongkong, Japan en Mexico.

Identificatie van beller met behulp van uw Skype-nummer is beschikbaar in:

• Verenigde Staten

• VK

• Australië

• Brazilië

• Chili

• Denemarken

• Estland

• Nieuw-Zeeland

• Polen

• Zweden

• Zwitserland

Nummerweergave wordt onmiddellijk geactiveerd voor Skype-nummers.

Het kan tot 24 uur duren om nummerweergave voor mobiele nummers te activeren. Vóór de activering ontvang je het sms-bericht waarmee wordt bevestigd dat de nummerweergave wordt geactiveerd.

Wil je de nummerweergave deactiveren? Meer informatie.