U kunt een paysafecard gebruiken om te betalen voor Skype-producten zonder een creditcard of betaalpas te gebruiken. Paysafecard is een prepaidkaart die beschikbaar is voor duizenden Detailhandelaren in heel Europa. Ga naar de website van paysafecard om te zien of u een paysafecard in uw land kunt gebruiken. Dit is slechts een van de vele manieren om te betalen .

Een Skype-product betalen met uw paysafecard:

1. Aanmelden naar uw account.

2. Kies het product dat u wilt kopen, selecteer Paysafecard als uw betalingswijze en klik vervolgens op Volgende .

Opmerking: Als u Iphone Of Ipad en kunt u het product dat u wilt kopen niet vinden, dan moet u mogelijk de geschiedenis en cookies wissen op uw apparaat en meld u opnieuw aan.

3. Controleer het te betalen bedrag en klik op Volgende .

4. Als u de betaling wilt voltooien, klikt u op Volgende Opnieuw. U wordt omgeleid naar de website van GlobalCollect, de website van onze partner.

5. Kies uw land in de vervolgkeuzelijst bovenaan, voer uw pincode voor paysafecard in, ga akkoord met de voorwaarden van paysafecard en klik vervolgens op Betalen om de transactie te voltooien.

Meer informatie kopen Skype-tegoed .

Als u een bedrag skypetegoed hebt geselecteerd dat hoger is dan het saldo op uw paysafecard, kunt u nog steeds doorgaan met uw aankoop als u meer dan één paysafecard combineert binnen dezelfde aankoop. Klik hiervoor op de knop Aanvullende pincodes invoeren in het paysafecard-venster. Hiermee kunt u meer dan één pincode invoeren voor de aankoop.