Hoe stuur en ontvang ik foto's, video's en andere bestanden in Skype?

1. Tik op het gesprek of de contactpersoon waarnaar u een bestand wilt sturen.
  2. Tik in het gespreksvenster op het pictogram dat overeenkomt met wat u wilt verzenden of de actie die u wilt uitvoeren. Of klik op de paperclip om de menuopties uit te breiden als dit nog niet is gebeurd.

Pictogrammen in alle versies van Skype:

Pictogram Smiley = stuur een emoticon of Moji
Pictogram Aktetas = een bestaande foto versturen
Pictogram Camera = een nieuwe foto maken om te verzenden
Pictogram Videocamera = een videobericht sturen
Pictogram Papier = een bestand sturen
Pictogram Speld = deel uw locatie
Pictogram Visitekaartje = deel een contactpersoon

Voert u reeds een gesprek? Klik om een bestand te verzenden op het plus-pictogram en selecteer Bestand verzenden.

Wilt u meer informatie?
Bestanden delen met Skype: beperkingen aan bestandstypen, grootte en tijd
Waarom kan ik de afbeelding die een contactpersoon me gestuurd heeft niet zien?
Problemen met het verzenden en ontvangen van bestanden in Skype oplossen