Hoe kan ik een ontvangstbewijs krijgen voor Skype-tegoed of abonnementen die ik heb aangeschaft?

Belangrijk: Dit is een artikel over maandelijkse overzichten. Deze verschillen van btw-facturen, die momenteel beschikbaar zijn in bepaalde landen. Meer informatie .

U kunt een maandelijks overzicht downloaden van MyAccount op elk gewenst moment.

Wat is inbegrepen in mijn maandelijkse Skype-factuuroverzicht?

• Een ontvangstbewijs voor Skype-tegoed en abonnementen die u hebt aangeschaft.

• Details van uw betaalgeschiedenis en informatie over hoe u uw Skype-tegoed hebt gebruikt (bijv. om te bellen, te sms'en of wifi te gebruiken).

• Restituties of correcties in uw account.

Uw Skype-maandoverzicht kan op de 5e van de volgende maand worden gedownload en is gedurende zes maanden beschikbaar.

Uw maandelijks overzicht downloaden:

1. Aanmelden naar uw account.

2. Klik Aankoopgeschiedenis onderaan de pagina.

3. Klik Maandelijks overzicht downloaden .