Hoe kan ik een btw-factuur downloaden?

Btw- en GST-facturen zijn alleen beschikbaar voor de volgende landen:

• Brazilië

• Bulgarije

• Cyprus

• Denemarken

• Estland

• Hongarije

• Ierland

• Ivoorkust

• Italië

• Letland

• Litouwen

• Malta

• Mexico

• Portugal

• Roemenië

• Slovenië

• Spanje

• Zwitserland

• Turkmenistan

Voor een niet-vermeld land is de btw- of GST-factuur niet beschikbaar om te downloaden, maar er is een gedetailleerd overzicht van alle Skype-transacties en -activiteiten beschikbaar in het maandoverzicht .

Opmerking: Skype Manager beheerders die btw- of GST-facturen nodig hebben, moeten lees dit artikel .

U kunt de maandelijkse btw- of GST-facturen voor een bepaalde maand downloaden op de 5e van de volgende maand. Houd er rekening mee dat Skype-tegoed op maandelijkse facturen het werkelijk gebruikte tegoed weergeeft, en niet het bedrag dat u hebt aangeschaft.

Uw btw-factuur downloaden:

1. Aanmelden naar uw account.

2. Klik op de knop Aankoopgeschiedenis koppeling onder Facturering en Betalingen .

3. Selecteer de gewenste factureringsmaand.

4. Klik op de knop Downloaden vervolgkeuzelijst en selecteer Maandelijkse btw-factuur .

Hier volgt een voorbeeld van een factuur waarin elke kolom in detail wordt uitgelegd:

Factuurvoorbeeld

1. Klantgegevens : uw naam en adres

2. Factuurnummer: unieke factuur-id

3. Factuurdatum: meestal de laatste dag van de maand

4. Datum : datum van de transactie

5. Beschrijving : oproepen die u hebt gedaan of aankopen die u hebt gedaan

6. Gebruikt : gespreksduur of aantal verzonden sms-berichten

7. Type : laat u weten of het item een aankoop, een oproep of een sms-bericht is

8. Tarief: eenheidskosten (per minuut voor oproepen of per bericht voor sms) voor elk item

9. Nettobedrag: het bedrag dat voor het artikel is betaald

10. Btw-bedrag: het bedrag van de btw of GST die voor het artikel is betaald

11. Bedrag : totaal betaald bedrag inclusief BTW of GST voor het artikel

12. Totaal btw-bedrag : het totale btw- of btw-bedrag dat voor de maand is betaald

13. Belastingtarief : het toepasselijke belastingtarief dat wordt gebruikt om btw of GST te berekenen

14. Brutototaal bedrag : totaalbedrag en betaalde BTW of GST

Btw

factuur

Btw-factuur

belasting