Wat is de Skype-extensie?

Met de Skype-extensie kunt u snel en eenvoudig rechtstreeks vanuit uw Chrome-browser Skype-gesprekken maken en eraan deelnemen, zonder dat u zich hoeft aan te melden of aan te melden. U kunt met twee klikken een oproep maken en starten. Met de extensie kunt u ook de naam en avatar van de vergadering aanpassen voor uw gemak.

Skype-extensie in Chrome

1. Selecteer de Skype-extensie om een vergadering te maken of eraan deel te nemen. Als u al bent aangemeld bij uw Skype-account in uw browser, gebruikt de extensie automatisch uw Skype-account. Zo niet, dan maakt u de vergadering als gast zonder dat u zich hoeft aan te melden.

2. U hebt de mogelijkheid om de naam en avatar van de vergadering aan te passen voordat u de vergadering maakt.

Skype-extensie met aanpassen U kunt de naam van een vergadering kiezen in een lijst met suggesties of er helemaal zelf iets van maken. Voor uw avatar kunt u kiezen uit de beschikbare emoticons of een foto uploaden.

Skype-extensie met naamgevings- en avataropties

3. Selecteer de knop Creatie een gratis videogesprek om de vergadering te maken.

4. De gemaakte koppeling voor de vergadering wordt weergegeven zodat u deze kunt kopiëren of delen in een e-mail voordat u aan het gesprek begint.

5. Selecteer de knop Oproep starten om het videogesprek te starten in Skype voor Web .

1. Als u wilt deelnemen aan een videogesprek, selecteert u Deelnemen met koppeling.

2. Als u al bent aangemeld bij uw Skype-account in uw browser, gebruikt de extensie automatisch uw Skype-account om deel te nemen aan de vergadering. Zo niet, dan neemt u als gast deel aan de vergadering zonder dat u zich hoeft aan te melden.

3. Voeg de koppeling Skype-deelname in het tekstvak in en selecteer de Join om in het gesprek te springen.

koppeling Skype-extensie join