Hoe verwijder ik chatberichten uit Skype?

Zoek het bericht dat u wilt verwijderen...

• in Android: Tik op het bericht, houd het vast en tik op het pictogram prullenmand en selecteer Verwijderen.

• in iOS: Tik op het bericht, houd het vast en selecteer Verwijderen in het pop-upvenster.

• op de Mac: Ctrl-klik op het bericht en selecteer Bericht verwijderen.

• in Windows desktop: Rechtsklik op het bericht en selecteer Bericht verwijderen.

• in Web: Rechtsklik op het bericht en selecteer Bericht verwijderen.

• in Skype voor Windows 10: Rechtsklik op het bericht en selecteer Verwijderen.

De optie om een bericht te verwijderen, wordt maar kort weergegeven na het verzenden van het bericht.

Als u een gesprek verwijdert, worden alle berichten in het gesprek verwijderd. Ze worden ook uit de zijbalk en de geschiedenis verwijderd. Het gesprek wordt op dat specifieke apparaat uit Skype verwijderd maar is nog steeds zichtbaar op andere apparaten totdat u het daar ook verwijdert.

Zoek het gesprek dat u wilt verwijderen.

• in Android: Tik op het bericht, houd het vast, tik op het pictogram prullenmand en selecteer Verwijderen.
  • in iOS: Selecteer de chat-header bovenin het scherm en tik in de chatopties op Chat verwijderen.
  • op de Mac: Ctrl+klik op het gesprek in de zijbalk en selecteer Gesprek verwijderen....
  • in Web: Rechtsklik op het gesprek, selecteer Gesprek verwijderen en selecteer Verwijderen in het bevestigingsvak.

Momenteel kan een gesprek niet worden verwijderd in Skype voor Windows desktop en Skype voor Windows 10.

• in Android: Tik op het gesprek en houd deze vast, tik op het pictogram prullenmand en selecteer Verbergen.
  • in iOS: Veeg naar links over de contactpersoon, tik op het pictogram Verwijderen en selecteer Verbergen.
  • op de Mac: U kunt een specifiek gesprek niet verbergen op Skype voor Mac, maar u kunt alle recente gesprekken uit de zijbalk verwijderen. Klik op de menubalk op Conversaties, selecteer Recent verwijderen en klik op Recent verwijderen in het bevestigingsvak.
  • in Windows desktop: Rechtsklik op de contactpersoon en selecteer Gesprek verbergen.

Momenteel kan een gesprek niet worden verborgen in Skype voor Windows desktop en Skype voor Windows 10.

Ja. Zoek het bericht dat u wilt bewerken.

• in Android: Tik op het bericht en houd het vast, selecteer Bericht bewerken, breng de wijzigingen aan en tik op het vinkje.
  • in iOS: Tik op het bericht en houd het vast, selecteer Bewerken en breng de wijzigingen aan.
  • op de Mac: Tik op het bericht en houd het vast, selecteer Bericht bewerken, breng de wijzigingen aan en klik op Opslaan.
  • in Windows desktop: Tik op het bericht en houd het vast, selecteer Bericht bewerken, breng de wijzigingen aan en druk op Enter.
  • in Web: Rechtsklik op het bericht, selecteer Bericht bewerken, breng de wijzigingen aan en druk op Enter.
  • in Skype voor Windows 10: Rechtsklik op het bericht en houd het vast, selecteer Bericht bewerken, breng de wijzigingen aan en druk op Enter.

De optie om een bericht te bewerken, wordt maar kort weergegeven na het verzenden van het bericht.

Als u een gesprek verwijdert, wordt de volledige chatgeschiedenis verwijderd van uw apparaat, maar deze is nog steeds zichtbaar op andere apparaten, tenzij u deze daar ook verwijdert.

Als u een gesprek verbergt, wordt het alleen uit de lijst met recente gesprekken verwijderd, maar wordt de geschiedenis op uw apparaat bewaard, zodat u deze later kunt raadplegen.